Samarbejde, praktik og brobygning

UU-Vejledning

Vi samarbejder med UU-Lillebælt om udarbejdelse af uddannelsesplaner. Her får eleverne mulighed for samtaler med en uddannelsesvejleder om deres fremtid. Uddannelsesvejlederen skaber desuden mulighed for at lave praktikker som lægger uden for vores nærområde. Dette kunne fx være praktikker ved militæret, politi, brandvæsen osv.

Praktik

Skolen har et bredt og varieret samarbejde med praktiksteder i nærområdet. I samarbejde med eleven udarbejder vi et praktikforløb, som er tilpasset den enkelte. Det kan eksempelvis være en fast ugentlig dag eller ugeforløb. Vi har praktik inden for følgende brancher: Mekaniker, hotel- og restaurationsbranchen, landmand, murer, tømrer, detailbutikker, elektriker, bønehaver, VVS.

Brobygning

I samarbejde med UU-vejlederen giver vi eleverne mulighed for at besøge mulige uddannelsessteder i brobygningsforløb. Dette gøres for at hjælpe eleverne med at træffe det rigtige valg angående uddannelse og fremtid.

Udfyld formularen nedenfor for at komme i kontakt med os. Du kan også ringe til os på telefonnummeret i bunden af siden.